JE VEUX UN CHIOT
JE VEUX UN CHIOT :: chiots disponibles
Share

retourner Ó la liste


Nos chiots

Chiots Terre Neuve

€ 995,00


Nous avons des chiots Terre Neuve. Ils sont des chiots chouettes et enjouès qui peuvent partir avec son nouveau propriétaire immédiatement. Ils sont vermifugès plusiers fois et ils sont vaccinés. Tous les chiots ont une puce électronique et un passeport européen. Les chiots sont vendu avec 2 ans de garantie. Quand vous choissisez d'acheter un chiot, on vous donne aussi un pacquet avec un kilo de croquettes Delcon. Le prix pour un de ces chiots est 995 euros.

Cliquez ici si vous avez un question de ce chiot, ou si vous voudriez acheter ce chiot.

 

mouvement

  

De Newfoundlander is traag en heeft de neiging lui te zijn,maar ze genieten en profiteren van speelsessies, dagelijkse wandelingen en zwemmen. Zij zijn binnen vrij inactief. De Newfies zullen het goed doen in een appartement of flat op voorwaarde dat ze voldoende beweging krijgen.

veiller

  

Ze zijn zacht, heldhaftig en volgzaam en de Newfoundlanders zijn zeer beschermend en zullen zich plaatsen tussen hun familie en het gevaar wat op de loer ligt

taille

  

Volwassen reu 71cm , volwassen teef 66cm

couleur

  

De vachtkleur is meestal zwart, maar kan ook zwart met blauwe accenten, brons, bruin of grijs

poil

  

De Newfoundlander heeft een waterafstotende dubbele vacht, die veel verzorging vraagt

avec petits enfants

  

Deze honden zijn geschikt voor kinderen.

Úducation

  

Newfoundlanders kunnen enigszins moeilijk te trainen zijn. Ze zijn extreem gevoelig en reageren slecht op ruwe of hardhandige opvoeding. Wat ze nodig hebben is een rustige, geduldige en liefdevolle toon van de stem. De Newfie doet het goed met de vroege elementaire gehoorzaamheid en socialisatie. Zij kunnen worden opgeleid als bewaker of werkhond.

soins

  

De Newfoundlander moeten dagelijkse geborsteld worden. De ondervacht verhaard in de lente en de herfst en moet extra aandacht krijgen tijdens deze seizoenen. Wassen mag alleen worden gedaan als het absoluut noodzakelijk om te voorkomen dat de vacht zijn 'natuurlijke oliŰn verliest.

histoire

  

De Newfoundlander is een hondenras uit Canada met als oorspronkelijk gebruiksdoel 'sledehond voor zware lasten'. De Newfoundlander werd en wordt gebruikt voor waterwerk: het redden van mensen uit water, het binnenslepen van vissersnetten en het slepen van boten.

retourner Ó la liste

Je veux un chiot

BE0478.837.035
NV Evee HK15705524

Tel.: +32 475 70 86 77
Vous pouvez nous contacter en:
info@jeveuxunchiot.be
Blookstraat 12
3520 Zonhoven
Belgique

NL EN FR