JE VEUX UN CHIOT
JE VEUX UN CHIOT :: chiots disponibles
Share

retourner à la liste


Nos chiots

Saint-Bernard

€ 595,00


Nous avons des chiots Saint-Bernard. Ils sont des chiots chouettes et enjouès qui peuvent partir avec son nouveau propriétaire immédiatement. Ils sont vermifugés plusiers fois et ils sont vaccinés. Tous les chiots ont une puce électronique et un passeport européen. Les chiots sont vendu avec garantie. Quand vous choissisez d'achteter un chiot, on vous donne aussi un pacquet avec un kilo de croquettes de Opti Life. Le prix pour un de ces chiots est 595 euros.

Cliquez ici si vous avez un question de ce chiot, ou si vous voudriez acheter ce chiot.

 

mouvement

  

Ze genieten van de dagelijkse wandelingen en speelsessies. Ze zijn geschikt voor een appartement op voorwaarde dat er frequent gewandeld wordt.

veiller

  

Ze hebben een beschermend instinct voor hun familie en zijn uitstekende waakhonden.

taille

  

De schoftmaat is 70-90 cm voor reuen, tegen 65-80 cm voor teven.

couleur

  

De kleur is roodbruin met witte aftekeningen aan de borst, poten, neus, nek en staartpunt.

poil

  

De vacht van de Sint-Bernard is ofwel lang ofwel kort. De beharing is bij beide vormen dicht en ligt tegen het lichaam aan.

avec petits enfants

  

Ze zijn uitstekend met kinderen en andere dieren.

éducation

  

De Sint Bernard moet gesocialiseerd worden op jonge leeftijd. Ze hebben een sterk verlangen om hun baas te behagen en zullen het best reageren op zachte, geduldige, stevige en consequente opvoeding.

soins

  

De Sint Bernard's vacht verhaard tweemaal per jaar. Ze vereisen dagelijks borstelen met een stevige borstel. Wassen mag alleen worden gedaan indien nodig met behulp van een milde shampoo.

histoire

  

De Sint-Bernard is verwant aan de Zwitserse sennehonden. Het ras is gefokt uit de honden die vroeger door de Augustijner monniken van het hospitium op de Grote Sint-Bernhardpas gebruikt werden als reddingshond. Befaamd is de hond Barry, die 40 of meer mensen het leven gered zou hebben. Het vaatje met brandewijn (of rum) voor de verkleumde reizigers is echter een verzinsel.
Rond 1830 zijn de honden van het hospitium gekruist met langharige berghonden (de newfoundlander en de pyrenese berghond worden genoemd), waardoor naast de oorspronkelijke kortharige Sint-Bernard ook een langharige variant ontstond. Deze bleek voor het werk in de sneeuw echter ongeschikt.
Sinds het einde van de 19e eeuw wordt het ras als huishond gefokt. De eerste officiële standaard dateert van 1887. De Sint-Bernard is sindsdien altijd populair geweest in Europa en Noord-Amerika.

retourner à la liste

Je veux un chiot

BE0478.837.035
NV Evee HK15705524

Tel.: +32 475 70 86 77
Vous pouvez nous contacter en:
info@jeveuxunchiot.be
Blookstraat 12
3520 Zonhoven
Belgique

NL EN FR